X

Cum să îndepărtezi bătăturile de la picioare cu ajutorul acestor remedii naturale

Cum să îndepărtezi bătăturile de la picioare cu ajutorul acestor remedii naturale. Atât de mulți dintre noi suferă de acele mici pete dure de piele moartă! Nu vă faceți griji, este complet normal atunci când o parte a corpului se freacă constant de ceva, pielea sensibilă formează o barieră protectoare de piele dură pentru a proteja zona pe care o consideră expusă riscului de rănire, această piele dură se numește calus și apare cel mai adesea pe mâini și picioare.

Cum să îndepărtezi bătăturile de la picioare cu ajutorul acestor remedii naturale

Este nevoie de timp pentru a scăpa de ele, dar se poate face. Există câteva remedii casnice naturale și ieftine bune pentru a scăpa de calusurile de pe picioare sau alte părți ale corpului.

CITEȘTE ȘI: Remediul picioarelor obosite și cu bătături: Are rezultate uimitoare

Scrub cu zahăr

Puneți ¾ cană de zahăr granulat într-un borcan uscat, adăugați suficient ulei mineral pentru a forma o pastă liberă, puteți adăuga mentă, lemn de santal, mosc sau orice alt ulei esențial pe care îl alegeți (opțional). Amestecați apoi frecați și masați ușor, puteți folosi acest lucru oriunde doriți o piele netedă și moale. Faceți acest lucru înainte de a vă rade picioarele, se simte uimitor!

Coajă de ananas și uleiuri

Tăiați fâșii de coajă de ananas și acoperiți calusul complet, apoi lipiți coaja de ananas pe loc și lăsați-o câteva ore și repetați în fiecare zi timp de o săptămână, schimbând-o când este necesar. Conținutul de enzime și acid din ananasul proaspăt va îndepărta calusurile.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE: Simptomul de la degetele de la picioare care ar putea fi un prim indicator că ai Parkinson

O altă opțiune este să aplicați ulei de germeni de grâu, ulei de ricin, ulei de susan, ulei de cocos sau ulei de măsline pe zona calozată de mai multe ori pe zi, recomandă actualno.com.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro